Kategoriler
OTOMATİK SULAMA SİSTEMLERİ FİYATLARI

OTOMATİK SULAMA SİSTEMLERİ FİYATLARI

08.02.2020
OTOMATİK SULAMA SİSTEMLERİ FİYATLARI VE LİSTESİ Tek-Su Firmamız Otomatik Sulama Sistemleri, havuz, alt yapı, yağmurlama ve peyzaj malzemeleri konusunda 20 yılı aşkın zamandır tecrübeli kadrosuyla çalışmaktadır. Malzeme tedariklerinizde proje ve uygulama konusunda da talep olursa yardımcı olmaktayız. Rain Bird Hunter Rain Cepex gibi bayiliklerimiz olan firmaların malzemeleri depolarımızda bulunmaktadır. Türkiyenin tüm nokktası ve yurt dışına malzeme gönderilmektedir.

OTOMATİK SULAMA SİSTEMLERİ FİYATLARI VE LİSTESİ

Öncelikle otomatik sulama sistemlerini bir elden geçirelim. Otomatik sulama kücük yada büyük ticari yada konut alanlarında kullanılan çim ve bitkilerin sulamasında idealdir. İşçilik anlamında ve su tasarrufu anlamında kesin çözümdür.

 

Şimdi otomatik sulama fiyatlarına şöyle ele alalım.

 

Tek-su firmamız keşif ve proje konusunda yardımcı olmaktadır. Otomatik Sulama sitemi fiyatını hangi firma verirse versin mutlaka keşif yapılması gerekmektedir. Nedeni herhangi kırım döküm bitkilerin suyu engelliyeceği yere başlık sayısı eklenmesi, engel teşkil edicek setler gibi birçok karşımıza çıkıcak sıkıntılar vardır. Bu nedenle aradığınız sulama firması m2 olarak söyliycektir ve mevla yüksek olucakdır. Sulama sistemi fiyatları dolar bazındadır. Şu an fiyatlar 2020 yi ele alırsak m2 si 12 tl civarlarındadır. Tabiki şuda var sizin otomatik sulama çin bahçedeki basıncınız yetiyormu ve teste tabi tutulması gerekiyor. Keşif sayesinde ön görülen sıkıntılar görülüp doğru olan fiyatlandırma yapılır. Proje veya kroki olarak çizilen görseller fotoğraf ile desteklendikten sonra bu şekilde de fiyatlandırma yapılabilir. Şİmdi 100 m2 lik bir bahçeniz var diyelim. Resim ve bahçenizi ölçülendirip çizdiniz. Sıra fiyata geldi ve değerlendirmeler yapılır m2 11 tl ye düşdü ve nedeni sistematik bir bahçeniz vardı. Suyunuz yakın ve engel teşkil etmiyordu. Bu sebeple hangi firma olursa olsun öncelikle bir kağıt üzerinde deqerlendirin sonra bunu gönderip fiyat isteyinki öngörülere dayanıp fazla fiyatlandırma yapılmasın. Umarım bu yazımda size yardımcı olmuşumdur.

 

 

BLOG ARA
BLOG KATEGORİLERİ
POPÜLER BLOGLAR