Kategoriler
RAİN BİRD OTOMATİK SULAMA

RAİN BİRD OTOMATİK SULAMA

17.02.2020
RAİN BİRD OTOMATİK SULAMA Tek-Su Firmamız Otomatik Sulama Sistemleri, havuz, alt yapı, yağmurlama ve peyzaj malzemeleri konusunda 20 yılı aşkın zamandır tecrübeli kadrosuyla çalışmaktadır. Malzeme tedariklerinizde proje ve uygulama konusunda da talep olursa yardımcı olmaktayız. Rain Bird Hunter Rain Cepex gibi bayiliklerimiz olan firmaların malzemeleri depolarımızda bulunmaktadır. Türkiyenin tüm nokktası ve yurt dışına malzeme gönderilmektedir.

RAİN BİRD OTOMATİK SULAMA

 

Rain Bird Europe 1933 yilinda özel tesebbüsle kurulmustur, 4000'in üzerinde ürün çesidi, 130'un üzerinde de patenti vardir. Ilk Rain Bird patenti, 1935 yilinda alindi ve bu darbeli sprinkler yeniden dizayn edildiginden 1990 yili tarihi bir dönüm noktasi oldu.

Rain Bird, suyun akilli yönetimini kendine ilke edinmistir. Prensibimiz, sadece yüksek deger ve kaliteye sahip ürünleri üretmektir. Müsterilerimizle ve saticilarimizla uzun vadeli, güvene dayanan ortakliklar kurmak için çalisiyoruz. 
Biz iste buyuz ve bu sekilde bilinmek istiyoruz.

Rain Bird; Bahçe, Peyzaj ve Spor Saha Zeminleri İnşaatı Derneği tarafından, LNK WIFI modülü için Nürnberg'deki GaLaBau Messe 2018'de İnovasyon Madalyası ile ödüllendirilmiştir. 

BLOG ARA
BLOG KATEGORİLERİ
POPÜLER BLOGLAR